Parteneri


E-mail: literaturapetocuri@gmail.com
                literaturapetocuri22@gmail.com
Într-o lume nebună îţi propunem o mică evadare prin lumea cărţilor, creaţiei literare, life-ului. Relaxează-te, lasă-te purtat către tărâmuri nebănuite. Books reviews, apariţii cărţi, lansări, articole diverse, publicitate, advertoriale, reţete, creaţii literare, poveşti de viaţă, filme, concursuri.
Lente Lupu este cel mai tânăr membru din familia Lente și, totodată, cel mai creativ și neconvențional. Este locul în care arhitectura unei case istorice din centrul Bucureștiului întâlnește arta urbană. Aici poate fi locul tău de „joacă” cu prietenii la un board game sau spațiul în care te poți bucura de o bine meritată relaxare, într-o atmosferă colorată, fără ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.

Primim cu drag: copii, animale de companie, biciclete și oameni deschiși.

ibooksquare.ro a apărut ca răspuns la câteva probleme pe care le-am întâlnit de-a lungul ultimilor ani.
Acestea se referă la lipsa unui conținut adecvat erei internetului în sfera educativ-culturală în mod special. Acest fapt se manifestă prin apariția de materiale educative (școlare, universitare etc.) care nu utilizează tehnologiile actuale pentru a puncta valoarea adăugată a conținutului.Cu www.divahair.ro orice femeie poate straluci!