Laura Nureldin la Liceul Teoretic Nicolae Iorga

Şi mergem mai departe. Unde? La Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", Bucuresti, sector 1. Când? Pe 5 Martie, la ora 11.30.
Cum? Împreună cu Laura Nureldin, care se va întoarce la liceul pe care l-a absolvit. Credeţi că va fi emoţionată?
#Fiidiferit #Citeste

11 octombrie 1979. Da, atunci m-am născut. Mi se pare absolut normal ca, în anul în care împlinesc 40, să mă-ntorc la liceu.
Ce-am făcut între timp?
Am absolvit Liceul Nicolae Iorga din București (în 1998). Apoi, Facultatea de Psihologie și Sociologie (da, specializare dublă, sesiune dublă; toată lumea mă-ntreba de ce durează atât, așa multe restanțe am?!) a Universității Hyperion.
După absolvire, am căutat un job. Temporar, credeam eu; doar urma să fiu terapeut, nu? Nu. A durat 16 ani - am început cu jurnalul în limba engleză, în august 2002, am încheiat cu jurnale, ediții speciale, Breaking News-uri și cât și mai câte, în 2018. Tot în august, pentru că lucrurile trebuie să se încheie rotund.
Între timp, am scris. Mult. De la poezii de liceană, la postări de blog, la articole, la cărți. Prima dintre ele - Regii Timpului, volumul I - a apărut în 2015. Credeam că o să fie „singură la părinți". N-a fost.
În mai 2017 a urmat volumul II, Regii timpului - Eroare.
În octombrie, tot 2017, au ieșit la lumină niște Demoni, iar în luna aprilie a anului următor (2018), au venit și verii lor îndepărtați: vampirii din Revertis. Cum vampirii trăiesc mult și au o groază de lucruri de povestit, Revertis a continuat, în noiembrie 2018, cu V.
Vvva urma

***
Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, din Bucuresti, continua traditia unei institutii de invatamant infiintata in 1928 si anume Scoala Mixta nr. 4 “Sandu Aldea”.
Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" dispune de laboratoare moderne, sali de clasa dotate cu calculatoare si videoproiectoare, terenuri de sport. Majoritatea salilor de clasa au conexiune la Internet.
Biblioteca liceului detine o sala de lectura si un depozit de carte care ofera spre studiu peste 12000 volume de literatura universala si de specialitate, enciclopedii, dictionare, ghiduri, albume si atlase. Elevii beneficiaza de servicii medicale in cadrul celor doua cabinete (medicina generala si stomatologie), precum si de consiliere (autocunoastere, informatii despre cariera, ghidul admiterii la liceu, ghidul admiterii la facultate, candidati pentru angajare).